Bel ons op: 0592-240660

Voor sportief fietsplezier!

Persoonlijk contact, service en vakkundig advies zijn kerneigenschappen van Fietsservice Rolde!

Assortiment

Elektrische fietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan elektrische fietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Hybridefietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan hybridefietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Kinderfietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan kinderfietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Lifestylefietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan lifestylefietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Moederfietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan moederfietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Mountainbikes

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan mountainbikes. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Stadsfietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan stadsfietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Racefietsen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan racefietsen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.

Opruimingsmodellen

Wanneer u op de afbeelding klikt komt u bij ons brede assortiment aan opruimingsmodellen. Kom gerust langs in de winkel om de fiets te bekijken.